Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
No ratings
Lasagne alle lenticchie
1h 15 min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Risotto alla milanese
30min
Spuma ai mirtilli
10 min
Bürli con segale
12h
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Chili con cervelat
1h
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min