Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 800 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 100 g Sahne
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Whisky
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Garnelen, roh, geschält
- 150 g Cherry-Tomaten
- 3 Frühlingszwiebeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Lachs-Curry
25min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce
50min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 Std. 15 Min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30min