![Polenta in fiur Polenta in fiur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db535601-c17b-46cd-8f42-550d97727ea8/Derivates/ca17a45e-7996-484e-af27-ad1fa9f568a7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Carbohydrates
- 43.7 g
- Fat
- 69.9 g
- Saturated Fat
- 43.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 2.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Meringhette fantasma
12u. 30min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 godz.
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Sciatt
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Crespelle alla valdostana
2h
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Polenta al formaggio
1h