Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Carbohydrates
- 43.7 g
- Fat
- 69.9 g
- Saturated Fat
- 43.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 2.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Polenta taragna
1h 15min
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8h
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Pollo al curry
35 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Polenta al formaggio
1hod.