Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Carbohydrates
- 43.7 g
- Fat
- 69.9 g
- Saturated Fat
- 43.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 2.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Minestra di castagne
1h 40min
Torta Palpiton
1h 30min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45min
Zabaione (TM6)
15min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h
Long Island Ice Tea
10 min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Polenta al formaggio
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min