Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (optional)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 24.3 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 1.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Pizzoccheri
50 min
Risotto al Teroldego
40 min
Risotto alla monzese
35 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi alla romana
1u. 15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Pizzoccheri bianchi
55min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Sciatt
1 godz.