Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (optional)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 24.3 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 1.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto al Teroldego
40min
Canederli al formaggio
1 Std.
Tajarin salsiccia e finocchi
1 Std.
Risotto alla valdostana
35min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Risotto alla monzese
35min
Sciatt
1 Std.
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Cassoeula
1 Std. 25 Min