Grano saraceno con pomodorini e basilico
TM6 TM5 TM31

Grano saraceno con pomodorini e basilico

4.2 (26 ratings)

Ingredients

  • 700 g di acqua
  • 250 g di grano saraceno decorticato (cottura 15 minuti)
  • 30 g di pinoli
  • 60 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di pomodori datterino a metà

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1918.8 kJ / 458.6 kcal
Protein
10.4 g
Carbohydrates
49 g
Fat
27.3 g
Saturated Fat
3.9 g
Fibre
7.7 g
Sodium
49.4 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes