Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscuits au pain d'épices
- 380 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 ½ c. à soupe de gingembre moulu
- 1 c. à café de mélange d'épices
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- 100 g de sucre brun
- 150 g de sirop de sucre roux
- 150 g de beurre
- 1 pincée de sel
- 1 jaune d'oeuf
Glaçage royal
- 240 g de sucre
- ½ c. à café de jus de citron
- 1 blanc d'oeuf
- 1 c. à café d'eau, chaude (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 496 kJ / 118 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 3.6 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 98.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Massepain
1 Std. 10 Min
Vin chaud
15 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Gâteau de Noël aux fruits
2hod. 20min
Biscuits aux amandes
1hod.
Tequila 'Refresher'
5 min
Sorbet aux fruits
10 min
Pain au lait
2hod. 20min
Pesto au basilic
10 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Tranche à l'avoine
1h 40min
Mocktail Rudolph
30 min