Cake pops
TM6 TM5 TM31

Cake pops

4.3 (31 ratings)

Ingredients

Pan di Spagna al cioccolato

  • 10 g di burro
  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 160 g di zucchero
  • 130 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Preparazione

  • 70 g di confettura di albicocche
  • 120 g di cioccolato fondente a pezzi
  • codette o palline colorate o argentate

Nutrition
per 22 pezzi
Calories
1360 kJ / 325 kcal
Protein
7.2 g
Carbohydrates
43.3 g
Fat
14.9 g
Fibre
3.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes