Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna al cioccolato
- 10 g di burro
- 4 uova (da 60 g circa)
- 160 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Preparazione
- 70 g di confettura di albicocche
- 120 g di cioccolato fondente a pezzi
- codette o palline colorate o argentate
- Nutrition
- per 22 pezzi
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 43.3 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Glassa di zucchero
10 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Cream tart
4h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Torta party-pops
2h 10min
Cookies con confetti di cioccolato colorati
1 Std.
Cake Pops pasquali
2h
Gravity cake con confetti colorati
3u.
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min
Macaron al cioccolato
24 Std.