Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 170 g di zucchero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 250 g di latte intero
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di miele
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ dose di glassa di zucchero come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- Nutrition
- per 22 pezzi
- Calories
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 37.1 g
- Fat
- 16.7 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Biscotti della nonna
30 min
Biscottini alle mandorle
35 min
Rollè di pollo e radicchio
45 min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Biscottini di vetro
45 min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 godz.
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Biscotto gelato panna e cioccolato
3 Std. 30 Min