Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 120 g de farine
- 1 pincée de sel
- du poivre moulu
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de lait écrémé
- 3 brins de basilic frais, effeuillés
- 500 g de tomates cerise
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1326 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1小时 20 分钟
Cake chorizo-courgette
45 Min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 Std.
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Courgette farcie au jambon
50 Min