Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, en dés (2 cm)
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de beurre, en morceaux
- 150 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Tartinade de tomates séchées
10min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Sablés à l'emmental et au carvi
2 Std. 20 Min