Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en morceaux
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 700 g de seiche, détaillée en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1048.5 kJ / 249.5 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Carbohydrates
- 9.5 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 981.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1u. 35min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 dk
Raie aux câpres
45 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 dk
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1u. 35min
Lotte à la provençale
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1sa 15 dk
Calamars vapeur à la catalane
35 dk
Calamar à la piperade
35 dk
Encornets à la provençale
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk