Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 clous de girofle
- 1 oignon, coupé en quatre
- 4 carottes, en tronçons
- 4 navets, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 l de bouillon de légumes
- ½ chou vert frisé
- 4 pommes de terre
- 4 saucisses végétariennes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 456 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Soupe au chou
40 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1j 20 menit
Quiche lorraine sans gluten
1j 30 menit
Pot-au-feu de légumes
55 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1j
Bœuf carottes
2j
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1j
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 min