![Petits pois à la française Petits pois à la française](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ccebaee-5ee9-409b-828a-01f8afe8959e/Derivates/01fae002-885d-4c42-8f04-2b224b3d590b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pois à la française
45 分钟
Petit salé aux lentilles
55min
Chou vapeur (300 g)
15min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 分钟
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 分钟
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min