Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pois à la française
45 min
Jardinière de légumes
40 min
Blanquette aux légumes
1h 25 min
Potée de légumes
1h 30 min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Jardinière de légumes
40 min
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min