Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
- 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 100 g di burro a pezzi
- 400 g di prosciutto cotto a fette
- 300 g di latte intero
- 3 uova (da 60 g circa)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1000 g di acqua
- 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 42.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Pasta sfiziosa
30 min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30 min
Omini di pomodori
1h
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Happy sun beach
10 Min
A ‘ngornata
2h 20 min