![Coppe di Garibaldi Coppe di Garibaldi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5A83547-7700-4ED7-814E-CFE6ADF193B3/Derivates/92CA5976-9C58-4F18-ADF8-3FADDC8A1C52.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
- 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 100 g di burro a pezzi
- 400 g di prosciutto cotto a fette
- 300 g di latte intero
- 3 uova (da 60 g circa)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1000 g di acqua
- 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 42.7 g
In Collections
Alternative recipes
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Bucatini all'amatriciana
45min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Cheesecake polacca
1h 30min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1 godz.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20min
Pizza Margherita
2h
Gattò di patate
1h 30min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45min
Sagne chine
1h 40min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min