Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cucchiaio di burro
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di mix di spezie per pan di zenzero
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 400 g di farina tipo 0
- 10 g di purea di pere (optional)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1865 kJ / 447 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2h 30min
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Brak ocen
Shortbread al cardamomo e rosa
1 godz. 30 min
Chicken tikka
3h 30min
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1h
Torta di cous cous con frutta
1 Std. 50 Min
Obazda
10min
Paella di fagioli
55 min
Pagnotte banana e segale
1 Std. 50 Min
Babaganoush di zucca
45 min
Curry di verdure
1h
Pizza carbonara
15 Std.