Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Carbohydrates
- 64.9 g
- Fat
- 15.2 g
- Saturated Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 574 mg
In Collections
Alternative recipes
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Canederli al formaggio
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Canederli allo speck
2h 40 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Spatzle agli spinaci
1 Std.