
Devices & Accessories
Vin chaud
Prep. 5 min
Total 15 min
6 portions
Ingredients
-
de cassonade50 g
-
d'eau200 g
-
de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)3 morceaux
-
de jus d'orange (environ 1 orange)60 g
-
bâtons de cannelle et plus pour servir2
-
clous de girofle6
-
de noix de muscade moulue¼ c. à café
-
gousses de cardamome écrasées2
-
anis étoilé2
-
de cidre750 g
-
orange en tranches, pour servir1
Nutrition per 1 portion
Calories
89 kcal /
375 kJ
Protein
0.5 g
Fat
0.2 g
Carbohydrates
21 g
Fibre
1.7 g
Saturated Fat
0 g
Sodium
13.2 mg
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in

Table de fête
11 Recipes
Benelux
Benelux