Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de cassonade
- 200 g d'eau
- 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
- 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
- 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
- 6 clous de girofle
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 gousses de cardamome, écrasées
- 2 anis étoilé
- 750 g de cidre
- 1 orange, en tranches, pour servir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 375 kJ / 89 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 0.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 13.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Massepain
1h 10 min
Dessert au café
15 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Biscuits au pain d'épices
2h 20 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
13h 25min
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1h
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
No ratings
Sabayon
15 min
Crème fraîche
12h 5min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 min