Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs
- 10 g de persil frais
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de fromage frais, type St Môret
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 901.3 kJ / 242.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 1.8 g
- Fat
- 17.8 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 285 mg
In Collections
Alternative recipes
Tourte au camembert
3 Std.
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tarte croustillante au brie
50min
La tourte de d'Artagnan
1hod. 40min
Minisoufflé au camembert
35min
Gaufre raclette
1hod. 40min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 分钟
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Feuilleté comtois
1h 5min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Pain perdu au jambon
25min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min