Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Carbohydrates
- 238.9 g
- Fat
- 64.2 g
- Saturated Fat
- 36 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 81.2 mg
Alternative recipes
Risotto con lo sclopit
40min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Frittelle all’uvetta
30min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Salsa bolzanina
15min
Gulash tirolese
1h 30min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1h 15min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Gubana
3h 45min
Pane alla zucca con uvetta
19h