Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 - 400 g de groseilles rouges
- 250 g de concombre, détaillé en dés et préalablement congelés
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 blanc d'œuf
- 80 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 330 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 17.3 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Crème de laitue au raifort
40 min
Soupe de laitue
35 min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Petits pains aux salicornes
2h 30min
Liqueur de cassis
1440h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
No ratings
Sorbet miel, raisins et thym
24 godz. 30 min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35 min.
Crêpes à la noix de coco
20 min