Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Bouchées aux olives pimentées
30 Min
Gaspacho asiatique
15min
Roulés d'aubergine
35min
Cocktail au concombre
5min
Curd de clémentine
30 Min
Moutarde d'estragon
15min
Biscuits chinois
1 Std. 25 Min
Soupe de pêche au basilic
30 Min
Fraîcheur de yaourt
5min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 Min