Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 100 g de lait, et 1 c. à soupe
- 2 pincées de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 120 g de farine T55
- 4 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 3 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 183 kJ / 44 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Brioche Nanterre
4h 15min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petites chouquettes
40 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Baguette farcie au chorizo
2 Std. 15 Min
Flan sans pâte
6 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 Min