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Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crème de mascarpone
- 225 g de mascarpone
- 100 g de crème à fouetter
- 60 g de sucre à glacer
Crêpes
- 60 g de sucre
- 3 blancs d'œufs de gros calibre, réfrigérés
- 285 g de farine blanche
- 340 g de babeurre
- 100 g de lait entier
- 60 g de beurre non salé, fondu et refroidi
- 4 jaunes d'œufs de gros calibre
- 4 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de sel
- enduit à cuisson antiadhésif
Assemblage
- petits fruits frais variés, pour décorer
- sirop d'érable, pour verser sur les crêpes
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 369 mg
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