Segreto federiciano
TM6 TM5

Segreto federiciano

4.8 (5 ratings)

Ingredients

Pasta biscotto al cacao

  • 60 g di farina tipo 00
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 150 g di zucchero
  • 4 uova
  • 1 tuorlo

Camy cream

  • 100 g di mascarpone
  • 15 g di latte condensato
  • 25 g di zucchero a velo
  • 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)

Terminare la preparazione

  • fragole pulite, a fettine e a tocchetti
  • 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Nutrition
per 2 porzioni
Calories
14327 kJ / 3424 kcal
Protein
73.7 g
Carbohydrates
355.4 g
Fat
185.2 g
Fibre
20.6 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes