Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 28.9 g
- Fat
- 4.7 g
- Fibre
- 1.4 g
Alternative recipes
Amaretti sardi
45min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8h 45min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Biscottini di vetro
45min