Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oignons jaunes, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 poivrons, en lanières
- 3 tomates, en morceaux
- 300 g de tomates pelées, sans leur jus (1 boîte)
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées (ou de thym, ou d'origan... )
- du poivre moulu
- du sel
- 4 œufs
- 100 g de feta émiettée
- pain (complet)
- coriandre fraîche, ou persil
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1016 kJ / 245 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19 g
Alternative recipes
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1h 35min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min
Riz fondant aux légumes
25min
Caponata sicilienne
35min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Galettes d'Izmir
1h 5min
Chakchouka multicolore
35min
Chakchouka aux œufs
50min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min
Chakchouka à la feta
1h
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 Std. 10 Min
Carottes à la marocaine
40min