Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Insalata di calamari
55 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Salmone al cartoccio
35min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1hod.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Insalata di polpo e zucchine
1hod.
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min