Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 120 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Milchpulver
- 1 Ei
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
Curry-Hähnchen-Füllung
- 1200 g Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 3 Stück), in Stücken (3 cm)
- 150 g gelbe Currypaste
- 20 g Madras-Curry-Pulver
- ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 200 g Kokosmilch
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 521 mg
In Collections
Alternative recipes
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 godz. 30 min
Veganes Baklava
2 godz. 40 min
Frittierte Frühlingsrollen
1 godz.
Frühlingsrollen (春卷)
1 godz. 30 min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Tropische Orangentorte
2 godz. 40 min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 godz.
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min
Langos
1h 55min