Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Paniermehl
- 320 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 8 - 10 Stängel Petersilie, abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Marinieren
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
- 4 - 6 EL Mehl
- 340 - 440 g Öl
- 1 Prise Safran
- 700 g Kartoffeln, festkochend
- 50 g Weinbrand
- 1000 g Geflügelfond
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 29 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 594 mg
In Collections
Alternative recipes
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 godz. 40 min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 godz. 50 min
Scottish Eggs
1 Std.
Cannelloni à la Jasmin
1 Std.
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2 godz. 10 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Sloppy Joes
1h 45 min
Gefülltes Weihnachts-Hähnchen
3h
Schweinefleisch-Pilaw
50min