Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 gousses d'ail
- 200 g d'aubergines, coupées en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 70 g de yaourt nature brassé
- 50 g de purée d'amande blanche
- 2 pincées poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de cerfeuil frais, pour la finition (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Houmous de betterave
15min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 min
Gaspacho de betterave
10 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Houmous de betterave
15min
Pesto d'algues nori
20 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min