Brandade de lieu jaune au comté
TM6 TM5 TM31

Brandade de lieu jaune au comté

2.0 (25 ratings)

Ingredients

  • 5 brins de persil frais, équeuté
  • 60 g de comté
  • 300 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre farineuses type bintje, en petits dés
  • 1 gousse d'ail
  • 600 g de filet de lieu jaune, désarêté et sans peau
  • 40 g de lait
  • 40 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
1517.1 kJ / 362.6 kcal
Protein
33.4 g
Carbohydrates
23.4 g
Fat
15.6 g
Saturated Fat
4.4 g
Fibre
3 g
Sodium
438.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes