Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les sablés
- 45 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® (3 portions)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g de beurre mou
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet environ)
- 1 c. à café d'extrait de vanille
La décoration
- 20 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Madeleines
30 min
Biscuits au beurre
50 min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Soufflés à la faisselle
12h 30min
Pain express
1h 15 min
Crackers au fromage
1h
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Rochers coco
40 min
Minicookies aux guimauves
55 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min
Sablés nantais
2 godz. 40 min
Sablés au parmesan
1h