Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 c. à café d'huile d'olive, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Pain d'épices
3h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Ficelles apéro (Plaisir)
1 godz. 15 min
Sorbet aux fruits (Plaisir)
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Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Crackers romarin pavot
1h
Fougasse
2h
Fougasse aux grattons
2h
Sucettes chocolat-orange
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Olivettes
1 Std. 45 Min
Fougasse aux olives
2h 50 min