Asparagi e patate con salsa olandese
TM6

Asparagi e patate con salsa olandese

4.3 (8 ratings)

Ingredients

Asparagi e patate

  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 5 g di burro (optional)
  • 700 - 750 g di patate a pezzi
  • 1000 - 1500 g di asparagi bianchi o verdi, puliti

Salsa olandese

  • 20 g di acqua
  • 10 g di succo di limone
  • 175 g di burro, a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2919 kJ / 698 kcal
Protein
11.3 g
Carbohydrates
29.5 g
Fat
58.5 g
Fibre
6.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes