Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cavolo cappuccio (circa 600 g)
-
8
g di sale marino
or 8 g di sale rosa dell'himalaya - 2 cucchiaini di semi di cumino
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 5 chiodi di garofano
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 15 g
- Sodium
- 1.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5hod.
Pere al vino rosso
3h 20min
Peperonata (TM6)
45 min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Carote fermentate
84h 30min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Pere al vino rosso
3h 20min
Crauti e würstel
35 min