Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (optional)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 9.3 g
- Fat
- 20.5 g
- Saturated Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 794.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Peperonata (TM6)
45 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Spezzatino di vitello in cestino di pane
6 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Verdure miste insaporite
30 min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 Std. 45 Min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 Std. 50 Min
Carote insaporite (400 g)
20min