Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 g Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 422 mg
In Collections
Alternative recipes
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 godz. 10 min
Käse-Speck-Tortilla
50 Min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Miso-Udon-Carbonara
25 min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Chicken Pot Pie
2 Std.
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Hähnchen mit Früchten im gelben Meer
1 godz.
Schweinefleisch-Pilaw
50 Min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min