Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 26.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Spritz au chocolat
50min
Fraisier
15 godz.
Napolitain
4 Std. 20 Min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40 min
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Praliné
30 min
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Paris-Brest
3h
Praliné maison rapide
1 godz.
Choux à la crème
1h 5 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 Std. 30 Min