Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21.6 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 26.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Praliné
30 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Paris-Brest
3 Std.
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 Std. 30 Min
Choux à la crème
1h 5min
Fraisier
15h
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Paris-brest
3 Std. 10 Min