Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 130 g de beurre de tourage
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1241 kJ / 298 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Croissant
16 Std.
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche tressée
14h 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Baguette tradition
15h 25 min
Pâte à pizza
1 Std.
Brioche tressée
4 Std.
Pains aux raisins
20h 15 min