Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 7.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 15.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Macarons au chocolat
24h
Macarons à la vanille
3 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5u. 5min
Macarons à la fraise
2hod. 30min
Crème pâtissière XXL
15 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2hod. 20min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Macarons chocolat-framboise
27u. 45min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3u. 20min