Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de beurre, préalablement congelé et coupé en morceaux (env. 2 cm)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 9 olives noires dénoyautées, coupées en deux
-
400
g de chipolatas (env. 20 g chacune, 8 cm de long)
or 400 g de saucisses (env. 20 g chacune, 8 cm de long) - 1 œuf, battu
- 150 g de ketchup, pour le service
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 952.2 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 13.2 g
- Fat
- 17.4 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 321.8 mg
Alternative recipes
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1 Std. 45 Min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Cupcakes cerveau d'Halloween
1 godz. 40 min
Momies de saucisses
1h 10 min
Punch d'horreur
20 min
Gâteau au potiron d'Halloween
4 Std.
Os en chocolat
1 Std. 45 Min
Tarte au potiron d'Halloween
2 Std.
Pizza fantômes
1 Std. 45 Min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40 min
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1h