Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Brot, hart, alt, trocken, in Würfeln (2 cm)
- Wasser
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 80 g Käse, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z.B. Petersilie, Majoran, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Ras el Hanout
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 12 EL Semmelbrösel
- 5 EL Sonnenblumenöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 4.5 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 174 mg
In Collections
Alternative recipes
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55min
Jägersauce mit Knödel
50min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25 min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h