![Salade d'épeautre aux asperges Salade d'épeautre aux asperges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1bb4628ce7ff638938d16dd24ffeeb38/Derivates/7b973fdc654ea6580c054177f3f985bcaa4ed183.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 150 g de graines d'épeautre
- eau, pour les œufs
- 4 œufs
- 1 botte d'asperges vertes
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 40 g d'amandes émondées
- 20 g de pignons de pin
- 40 g d'échalotes
- 5 brins de persil plat frais
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de vin
- 20 g de jus de citron
- 100 g de carotte, en tagliatelle
- 150 g de courgette, en tagliatelle
- 60 g de roquette
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1198 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 22 g
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