![Tourin blanchi (soupe bordelaise) Tourin blanchi (soupe bordelaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81a4e9c313af8313c32aa394dac3e401/Derivates/8578f40bd2b24ac64c10fc86f592f0ffe1be2248.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 gousses d'ail (dont 2 écrasées)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 tranches de pain de campagne, taillées en petits cubes
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon (voir "Conseil(s)")
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 940.8 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 21.5 g
- Fat
- 12.3 g
- Saturated Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 1082.3 mg
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