Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta, émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge, en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1697 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Mini-financiers chèvre et miel
35 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Madeleines basilic-parmesan
30 min
Financiers au comté
30 min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20 min
Tartinade menthe, feta et grenade
25min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min