Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
-
½
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
or 1 cucchiaino di zucchero vanigliato - 500 g di latte intero
- 2 uova (da 60 g circa)
- 80 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova
- pangrattato q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1449.3 kJ / 346.5 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Carbohydrates
- 54.6 g
- Fat
- 9.6 g
- Saturated Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 165 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Panissa
45 min
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2h
Testaroli di farro alle noci
45 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Fior di castagne
1 Std. 30 Min
Insalata capricciosa
20min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min