Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g di pasta secca corta (formato a piacere)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodorini ciliegia in quarti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di Feta a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2115 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Carbohydrates
- 66.6 g
- Fat
- 21.4 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 949.7 mg
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pasta al forno veloce
45 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Pasta caprese
20 Min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min