Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g di pasta secca corta (formato a piacere)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodorini ciliegia in quarti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di Feta a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2115 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Carbohydrates
- 66.6 g
- Fat
- 21.4 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 949.7 mg
Alternative recipes
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Pasta caprese
20 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Fileja tropeani
2h
Linguine allo sgombro
30 min