Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- 300 g di verze a listarelle
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- 320 g di pasta secca corta
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Carbohydrates
- 65.1 g
- Fat
- 18.3 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 653.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale
20 Min
Rustici alla scarola
10 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min