Entremets mangue et riz à la coco
TM6 TM5 TM31

Entremets mangue et riz à la coco

4.5 (4 ratings)

Ingredients

La veille

  • 250 g de riz gluant

Le jour même

  • 800 g d'eau
  • huile, pour le moule
  • 400 g de lait de coco
  • 60 g de sucre
  • 1 c. à café de sel
  • 5 g de fécule de maïs
  • 2 mangues mûres (600 g env.)
  • 2 c. à soupe de graines de sésame grillées

Nutrition
per 1 part
Calories
1985.9 kJ / 474.7 kcal
Protein
6.8 g
Carbohydrates
81.4 g
Fat
11.9 g
Saturated Fat
9.8 g
Fibre
4 g
Sodium
404.7 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes