Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1800 g Wasser
- 400 g Zucchini
- 200 g Möhren
- 2 TL Salz
- 30 g Öl
- 350 g Spaghetti
- 2 Knoblauchzehen
- 1 frische Chilischote, halbiert, ggf. entkernt
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Miso-Paste
- 20 g Sojasauce und etwas mehr zum Abschmecken
-
Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
or Sesam zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40min
Vegetarisches Chili
3h 30min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Vegane Albóndigas
45min
Veganer Dürüm
30min
Graupen-Rouladen mit Waldpilz-Sauce
1h 30min
Asiatisches Gemüse
1h
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h